nu är det dags!



DU SÅG RÄTT! Jag ska ha en frågestund, så nu får ni FRÅGA PÅ! Varje ärlig fråga kräver ett ärligt svar. Och ni vet ju att jag är "anonym" (egentligen inte riktigt så, jag berättar bara inte om mig själv), så nu får ni chansen att fråga mig. Jag lovar att lägga ut en bild på en liten bit av mig, om jag får minst 10 frågor ;)

Så fundera ut en fråga nu! Ni har chansen att lära känna en mystisk tjej med kloka tankar, vad vill ni veta? Favoriter? Kärlek? Vänner? Utseende? Bloggen? Vad som helst!


fjortisar, en vanlig människa eller helig gud?

(Hemma från skolan idag)
Jag har märkt en sak, som egentligen är väldigt tydlig. Alla säger när ingen hör att dom hatar fjortisar. Alla klär ut sig till fjortisar, och skrattar åt hur patetiska fjortisar är. Men ändå visar alla respekt för dom, och fjäskar för dom. Exempel: Mina kompisar som står ganska nära mig lägger nästan aldrig ut bilder på mig på t ex bilddagboken. Däremot lägger dom ut bilder på fjortisar dom nästan känner och skriver "Bara för att ... är FINAST och SÖTAST! <33333333333333333333333"
Så, om jag skulle kladda på mig för mycket smink, skaffa löshår, sätta snoddar på benen och pusha upp brösten till max, skulle jag få mer respekt då?



Vääldigt slarvigt gjord, men jag är sjuk och orkar inte lägga ner tid



DAGENS TANKE:
Vad är en "fjortis"? Hur beter sig "fjortisar"? Och tänk på, hur beter sig folk i närheten av dom? Tystnar dom? Låtsas dom som att "fjortisar" är helt normala människor? Viskar dom fula grejer som dom hoppas "fjortisarna" ska höra?


Samma dröm varje natt

Jag är så hemskt ledsen att jag inte skrivit något på väldigt länge. Det ska bli ändringar!


Det är så här, att i ungefär en månad har jag drömt nästan varje natt om samma sak. Om en väldigt nära vän, som flyttade flera hundra mil från mig för ett tag sen. Vi har inte träffats på några månader, och jag saknar henne. När jag försöker kontakta henne via internet svarar hon aldrig, och jag vet inte varför. Men i drömmarna kommer hon alltid tillbaka till mig. Jag kan känna hennes lukt när hon kramar om mig, och det känns så otroligt verkligt. Nästan likadant varje natt.
Men vad tror ni det är? Ett tecken? Att ta mig till henne är ganska svårt, det är trots allt i ett annat land. Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Har ni förslag? Har ni själva varit med om det? Vad gjorde ni? Berätta vad ni tänker!



RSS 2.0